zondag 23 maart 2014

Geert Wilders gaat nog niet ver genoeg


Het aantal Marokkanen in Nederland moet minder, minder, minder worden, vindt Geert Wilders, want onder Marokkanen zijn meer criminelen dan onder autochtonen. Het leidde tot veel opschudding, maar mij gaat zijn idee nog niet ver genoeg.

Het aantal Venlonaren in Nederland bijvoorbeeld moet ook omlaag. Venlo brengt namelijk meer beruchte misdaadbendes en politieke haatzaaiers voort dan welke andere Nederlandse stad ook. Minder Limburgers kan trouwens ook geen kwaad, gezien alle corruptieschandalen in hun provincie.

Maar allereerst moeten er veel minder mannen komen, want onder mannen vinden we veel meer verkrachters, hooligans, kopschoppers, brulapen, dronkaards, roodnekken en laaienlichters dan onder vrouwen. Maar vrouwen deugen evenmin, want die werken minder, rijden slechter en kwebbelen meer dan de heren. Minder vrouwen!

Kinderen zijn er ook veel te veel. Ze zijn onvolwassener, hulpbehoevender, onderontwikkelder, rumoeriger, veeleisender en ongemanierder dan gewone Nederlanders, zodat het land beter af zou zijn met minder kids. Bovendien hebben we te veel ouderen. Die werken amper, trekken massaal van de AOW of de WIA, spenderen hun geld in Benidorm en zien er bovendien niet meer uit.

Met minder mannen, vrouwen, kinderen en ouderen wordt het een stuk rustiger in het land en kunnen we ook met minder politici toe. Ik heb wel een idee wie ik het eerst naar het politieke rusthuis zou verwijzen.

Foto ANPGeen opmerkingen:

Een reactie posten